ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

390 Kč Pronájem obytných vestaveb do auta

07.01.2022 - Cestování - Praha 6


Detail inzerátu

Nabízíme Vám k pronájmu obytné vestavby, se kterými můžete vyrazit za výlety Vaším osobním autem nebo dodávkou a užít si cestovatelskou svobodu v pohodlí vlastního auta za minimum ceny v porovnání s běžným obytným autem nebo ubytováním v hotelu či soukromí. Společně s partnerem si vezměte svá kola, a vyrazte za dobrodružstvím.

Můžete si vybrat, jestli si půjčíte jenom základní sestavu pro přespání s postelí, nebo zvolíte pohodlnější verzi vybavenou cestovatelskou sestavou na vaření, nabíjecí stanicí, chladničkou, stanem, či campingovým vybavením. Případně si u nás můžete rovnou objednat kompletní proviant, vč. zásob pro celý výlet, kdy stačí jenom přijet k nám, vše si naložit a přímo vyrazit bez dalšího zdržování při shánění a nakupování jednotlivých položek.

Prostě, vše co doma nemáte a mohlo by se Vám na výlet hodit, pro Vás bezpečně připravíme a vybavíme Vás na Vaši výpravu. Na Vás bude jenom vybrat si směr, kam vyrazit.

Máme provedení vestaveb pro všechny typy automobilů, dle velikostí a Vašich požadavků, s podélným skládáním dvojlůžka pro možnost přepravy jízdních kol. Umožňují pohodlný výlet pro 2 osoby, 2 kola a potřebné vybavení. Dle velikosti auta a provedení vestavby, je případně nutné vyjmutí druhé řady sedaček. (Sedačky si můžete po dobu svého výletu, bezpečně uložit u nás.)

Naši obytnou vestavbu je možné nainstalovat a bezpečně upevnit do Vašeho vozu za pár minut, bez nutnosti jakéhokoliv zásahu na autě. Roztažení lůžka zabere pár vteřin, včetně vyřízení smlouvy k pronájmu. Během 20-ti minut odjíždíte za svými sny.

Pronájem obytné vestavby do auta, se kterou můžete vyrazit za výlety a užít si cestovatelskou svobodu v pohodlí svého vlastního vozu. Součástí pronájmu obytné vestavby do auta:

  • Základní modul, včetně rozkládacího roštu a kvalitní pěnové spací matrace s odolným potahem
  • Multifunkční šuplík pro vaření
  • Úložné boxy pro odkládání věcí

Spací plocha je samonosná, v autě nemusí být zadní řada sedadel. Pro použití tedy stačí prázdné vozidlo - dodávka. Rozměr spací plochy je dle velikosti vozu a rozměru vestavby v délce 195 cm, v různých šířkách, od 110 cm u menších vozů, až po šířku spací plochy 160 cm u velkých dodávek.

Obytné vestavby do aut máme k dispozici pro většinu modelů vozidel ve 3 základních provedeních.

Obytná vestavba velikosti S - pro "menší" vozy (typicky velké combi, SUV, MPV), kdy základní modul je umístěný na šířku v zadní části nákladového prostoru a pro spaní se rozkládá dopředu nad sklopené zadní sedačky (zadní řada sedadel se nemusí z vozu vyndávat). Základním požadavkem pro umístění této obytné vestavby je šířka zadních dveří min. 110 cm, a možnost posunout přední sedačky dopředu tak, aby spací plocha měla alespoň délku 190 cm. 

Obytná vestavba velikosti M - pro střední vozy (typicky dodávky), kde není třeba vyndávat zadní řadu sedaček, kdy základní modul je umístěný na délku, po straně zadní části nákladového prostoru, a pro spaní se rozládá dopředu a současně roztahuje do strany. Když je spací plocha složená podél boční strany nákladového prostoru, umožňuje tak pohodlný převoz kol, v nákladovém prostoru. Požadavkem pro umístění této obytné vestavby je délka nákladového prostoru 195 cm (měřeno pro po zadní část předních sedaček) a předpokládaná šířka 130 - 150 cm a výška 120 cm nákladového prostoru.

Obytná vestavba  velikosti L - je určená pro větší dodávky, bez zadní řady sedaček (typické nákladní dodávky), kdy základní modul (o rozměru - délka 200 cm x šířka 95 cm x výška 50 cm) je umístěný podél boční strany nákladového prostoru, a pro spaní se pouze roztahuje do strany. Když je spací plocha složená podél boční strany nákladového prostoru, umožňuje tak pohodlný převoz kol v nákladovém prostoru. Požadavkem pro umístění této obytné vestavby je délka nákladového prostoru alespoň 200 cm (měřeno pro po zadní část předních sedaček) a předpokládaná šířka 140 - 160 cm a výška 130 cm nákladového prostoru. Jedná se o největší a nejodolnější model, který poskytuje největší spací plochu a komfort.

Montáž spací vestavby je snadná a rychlá – během 10-ti minut Vám vše předvedeme a vysvětlíme. Vestavbu vložíme do auta a upevníte kurty.

Postel se bez použití nářadí lehce složí a rozloží pro pohodlné spaní.

Multifunkční šuplík pro vaření je opatřen rozpojitelnými výsuvy, stačí ji jen zasunout do základního modulu. Multifunkční šuplík pro vaření nabízí vše potřebné, má místo pro vařič, kartuše a příborník, přihrádku na nádobí a potraviny, pracovní desku, praktický dřez a kanystr na vodu.

Technické specifikace jednotlivých vestaveb se mohou lišit, závisí na typu auta, fotografie jsou ilustrační.

Máme spací vestavby pro různé modely aut. Při objednání nám stačí uvést model Vašeho auta, případně doplnit rozměry – šířku zadních dveří, délku a šířku nákladového prostoru a výšku zadních sedadel po sklopení (pokud je zde budete nechávat).

Vhodný model obytné vestavby Vám připravíme, případně si telefonicky upřesníme.

Cena pronájmu je uvedena ze 1 den pronájmu spací vestavby bez dalšího vybavení a souvisejících služeb. 1 den pronájmu = vyzvednutí zdarma den předem od 16h, vrácení do 12h den po skončení nájmu.

Předání dle telefonické dohody. Při předání po 16:00 první den neúčtujeme. Při předání obytné vestavby vybíráme vratnou kauci ve výši 5 000,- Kč.  

Pro předání počítejte s cca 20 min, během kterých Vás seznámíme s obsluhou a podepíšeme smlouvu o pronájmu.

Modely vozidel odzkoušených pro naše obytné vestavby:

BMW X3, X5, Citroën Berlingo, Citroën C4 Grand, Citroën C8, Citroën Jumpy, Citroën Spacetourer L1,L2, L3, Dacia Dokker, Dacia Duster, Dacia Lodgy, Fiat Doblo, Fiat Freemont, Fiat Scudo, Fiat Talento, Fiat Ulysse, Ford Connect, Ford Galaxy, Ford Galaxy, Ford S-Max, Ford Tourneo Custom, Ford Transit Custom L1, L2, Hyundai Santa Fe, Land Rover Discovery 3,4,5, Mercedes-Benz Viano, Mercedes-Benz Vito, Mercedes-Benz V-Klasse, Nissan X-Trail, Opel Combo, Opel Vivaro, Opel Zafira Life, Peugeot 5008, Peugeot 807, Peugeot Expert Teepee, Peugeot Partner, Peugeot Rifter, Peugeot Traveller L1,L2,L3, Renault Kangoo, Renault Trafic, Seat Alahambra, Seat Alhambra, SUBARU Forester, Škoda Octavia, Škoda Superb, Škoda Yeti, Toyota Proace L1, L2, L3, Toyota Sienna, Volkswagen Caddy, Volkswagen Caravelle, Volkswagen Multivan, Volkswagen Sharan, Volkswagen T4, T5, T6, Volkswagen Transporter, Volvo XC60, XC90, VW Pasat kombi, VW Sharan, VW Turan.

Pro provedení rezervace nám do poznámky k objednávce uveďte model Vašeho vozidla, požadovaný čas pro předání / vrácení vestavby. Pro potvrzení domluveného termínu rezervace od Vás budete požadovat rezervační zálohu ve výši 500Kč - k úhradě na náš účet u FIO 2300069447/2010, variabilní symbol je číslo Vaší objednávky, tato částka Vám bude odečtena od ceny pronájmu.

Zarezervujte si termín pronájmu obytné vestavby v uvedeném rezervačním kalendáři níže, případně na e-mailu: info@videotech.cz nebo na telefonním čísle: +420 224 318 342. Následně přijeďte v domluveném čase se svým autem k nám do provozovny v Praze.

Adresa pro vyzvednutí / vrácení: Kamýcká 421 (bývalý areál stavebnin), Praha 6 Suchdol.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.