ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

dohodou Firemná akcie - teambuildingy, semináre, školské výlety.....

12.08.2019 - Ostatní služby - Staré Hamry


Detail inzerátu

Spoločenska miestnosť s možnosťou posedenia pre 20 osôb, biliard, stolný futbal, stolný tenis, televízor, hernú konzolu Xbox či domáce kino. Na vyžiadanie možnosť dopriať si oddych vo fínskej saune.

Súčasťou areálu rodinného domu je vonkajšie posedenie s ohniskom vhodné na opekanie, či varenie gulášu v kotlíku. Taktiež sa tu nachádza i vnútorné posedenie v altánku s možnosťou grilovania v záhradnom krbe. Pre najmenších je k dispozícií pieskovisko, šmýkačka, hojdačka a rozsiahla záhrada. Parkovanie je zabezpečené priamo v objekte (4 parkovacie miesta) + pred domom. V objekte je k dispozícií satelit a Wifi pripojenie na internet. Ubytovanie je vhodné pre menšie, či väčšie skupiny návštevníkov, na firemné akcie a rodinné oslavy.

 

Cena prenájmu závisí od vybraného termínu (sezóna: leto,zima a mimosezóna) od 200 € - 250 € Objekt / Noc. Individuálne pobyty (Silvester, Veľká noc,...) od 300 € - 450 € Objekt / noc.

 

„Chalupa pod Okruhlicou“ nachádzajúca sa v malebnej obci Belá - Kubíková obklopená nádhernou prírodou a očarujúcim vrchmi Národného parku Malá Fatra Vám ponúka na prenájom príjemné a atraktívne ubytovanie v súkromí rodinného domu.

Pozostáva z piatich samostatných izieb s celkovou kapacitou 25 osôb (17 lôžok + 8 prísteliek). K dispozícií sú 2 - 3 - 4 - 5lôžkové izby s možnosťou prístelky.

 

Každé poschodie má vlastné sociálne zariadenia (sprchový kút, WC, umývadlo).

Na prízemí sa nachádzajú 2 samostatné izby na ubytovanie a jedná veľká spoločná miestnosť – obývačka s krbom, televízorom, domácim kinom prepojená na plne vybavenú kuchyňu, ktorá slúži aj ako jedáleň.

Na druhom podlaží sa nachádzajú ďalšie 3 izby na ubytovanie a kúpeľňa s hydromasážnou vaňou – vírivkou.

PODROBNÝ popis + FOTO + cenník + obsadennosť nájdete   https://www.ubytovanienaslovensku.eu/chalupa-pod-okruhlicou

Pre bližšie informácie :

 

email: chalupapodokruhlicou@gmail.com

 

tel. číslo: 0911 031 379

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.